Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer

lørdag 16. januar 2010

Gaver som varmer...

Det er ingenting som varmer mer enn en hjemmelaget gave...Tanken bak det,samt tiden det tar gjør det så verdifullt.....Svigermor strikket denne halsen til gutten vår Leopold...Den har vært ekstra god å ha i dette kalde været...Middag på en søndag er heller ikke å forakte...Lurer på hva som står på svigers meny i morgen:)
Denne nydelige kjolen fikk vår lille engel Maud av sin fadder....som forøvrig har termin i dag med sitt 3 barn...Hun er min store inspirasjonskilde når det gjelder strikking....

Til dere som ønsker å begynne og strikke:Det er så utrolig gøy...Og mye enklere enn det ser ut til...Spør meg gjerne om enkle ting å starte med....Kanskje din neste barselgave blir strikket?

10 kommentarer:

 1. du er heldig som kan strikke!
  jeg skulle ønske jeg kunne.
  men jeg får vondt i hodet og nakken bare jeg ser et strikketøy. så jeg har bare bestemt meg for at jeg ikke gidder prøve mer. jeg nyter heller andres strikkeferdigheter.
  har en snill svigermor som strikker da:)

  SvarSlett
 2. Først, tusen takk for kjempekoselig hilsen. Det gjorde meg utrolig glad:)

  Hjemmelagede gaver er det beste som finnes! Det ligger så mye omtanke i et strikket plagg. Må snart få begynt å strikke litt igjen selv:)

  SvarSlett
 3. ..hei hei..har jeg sagt at jeg har fått tak i garn?..nå mangler jeg bare finne nr 15..det er store pinner altså..

  Ha en fin lørdagskveld!

  SmilKKann

  SvarSlett
 4. ..hihi..finne-pinne - pinne-finne..

  SvarSlett
 5. Så nydelige ting! Jeg er en av dem som skulle ønske, men får det liksom ikke helt til (har ikke prøvd nok heller). Har strikket tepper, men alt annet ser så komplisert ut! Er uansett veldig imponert over dere som er så flinke!:)

  SvarSlett
 6. Utrolig fine plagg:)
  Strikker og hekler litt, men er ingen racer akkurat!
  Skulle ønske jeg var det da;)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 7. veldig fine plagg altså!! koselige gaver..

  SvarSlett
 8. Nydelig hals! Og flinke du som strikker... Jeg burde virkelig gjøre det. Elsker hjemmestrikkede ting.. :) Ha en videre deilig søndag!

  SvarSlett
 9. Takk for kos hilsen igjen inne hos meg. Så moro med utbygging! Vinduer er fantastisk - er veldig glad i det, men vi har slike store, helt ned til parketten-vinduer nesten hele veien i første etg, både i spisestuedelen og i tv-stue-delen. Det byr på litt trøbbel både med gardiner og møblering (ikke mye veggplass).. Men det er godt med alt lyset som kommer inn! Ha en finfin kveld du og :-)

  SvarSlett
 10. Men det blir jo fantastisk! Når dere har veggplass ellers, blir det bare flott. Vi har også 240. Det er utrolig godt med følelsen det gir - litt sånn at naturen og hagen kommer "inn i huset".. ;-) Spennende for dere da!

  SvarSlett