Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer

onsdag 17. februar 2010

Roter bloggere?????

Selvfølgelig viser vi bloggere oss fra den beste siden.Jeg er jo ikke akkurat stolt av å ha rotete skuffer og skap.Tar man en titt rundt på bloggene kan det kanskje virke som man lever noen perfekte sukkersøte liv:)Alle vet jo at dagene ikke alltid er perfekte.Men det er kjekt å få ut litt av den gleden det er å være husmor og det det innebærer.Defor bærer bloggen preg av det.Som dere ser så har "husmora" en jobb å gjøre når det gjelder system i skuffene.Tross litt rot så har det vært en god dag ute på tur.(her kommer det sukkersøte inn:)).Leopold opplevde det noe dramatisk da han mista favorittspaden i vannet.Far hjalp han å få den opp med en kvist.

Ha en herlig kveld alle sammen.Jeg skal ikke rydde!Men strikke og drikke kaffi:)

28 kommentarer:

 1. Skjønner ikke hva du mener. Her er det aaaaaaldri rotete.
  Særlig ikke i skuffer og skap...

  ....eh..nesten.

  Godt å se flere skuffer som flyter.

  sv: jakken er fra HM.

  Kos deg med kaffe og strikking.

  SvarSlett
 2. Godt valg!! Kos deg med kaffen. Jeg spiser kake også jeg:)Rydde kan man gjøre senere.

  SvarSlett
 3. he-he....preciiiis så där ser det ut i mina lådor... :) men, det tar jag en anna dag!

  ha det gott!!

  /anna-malin

  SvarSlett
 4. Hehehe... "Jeg skal ikke rydde". BRA! Kos deg med strikkingen! :D

  SvarSlett
 5. Her er det aldri så ryddig som jeg ønsker.... Nå er jeg inne i en periode hvor jeg ikke får ryddet noe, får ikke bestemt meg hva jeg skal begynne på....

  Kos deg i kveld!
  Klem Igi

  SvarSlett
 6. Ha, ha, kom akkurat fra kjøkkenet hvor jeg tømte oppvaskmaskinen. Hmmm, tenkte jeg hvorfor vokser ikke skuffer og skap i takt med innkjøp? Pussig!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Kult bilde ...!

  Så herlig vinterdress gutten deres har :)

  klem til deg

  SvarSlett
 8. Det er nok ikke alltid like ryddig, nei...selv om du har rett i at det ser sånn ut på alle bloggebilder rundt om.

  Bra at spaden ble reddet! :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Vi viser oss kanskje ikke fra vår værste side nei...men det er da ikke noe morsomt å se på rot heller!!?? Har jo nok hjemme på en måte ; ) Man blir ikke spesiellt inspirert av det... Før-etter bilder derimot kan jo være bra : ))

  SvarSlett
 10. jeg driter i å ha det ryddig i skuffer og sånn.
  da sliter en seg bare ut tenker jeg.

  SvarSlett
 11. Rydde i skuffer og skap gjør jeg....kanskje et par ganger i året...ikke noe som prioriteres, nei! Jeg orker heller ikke å gå og rydde hele tiden, sitter heller og ser tv, blogger og koser meg :-)

  Fin dress på lillegutt, har sett dem før men husker ikke merket. I den synes han i alle fall! Hva er merket igjen? Vet det er et dansk et...nesten alt fint barnetøy er dansk....de får det til!
  Klem

  SvarSlett
 12. Takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Tommel opp for litt rot, hihi...
  Elegant redning av spaden! ;)
  Ha en fiiiin kveld! Klem

  SvarSlett
 13. Hehe, så er ikke akkurat en slik skuffe den letteste plassen å ha det ryddig. Hvertfall ikke her i huset, mulig jeg kan hive ut halvparten som ligger i den skuffa der. Bruker jo ikke alt det "praktiske" nipset. Men kjekt å ha vet du ;)

  Nååh,en letta liten gutt som fikk tilbake spaden sin tenker jeg.

  ha en fin kveld videre*

  SvarSlett
 14. Ryddig? Du skulle sett hos meg. Her lever en familie på 5 så her er det sjeldent ryddig....hvorfor tror du jeg stort sett bare tar nærbilder?? ha ha

  SvarSlett
 15. Heheh, nei er ikke spesielt ryddig i skuffer og skap hos oss heller nei!! Irriterer meg faktisk når jeg tenker på det, men det er SÅ kjedelig å rydde der de fleste ikke ser.. hihi

  Tusen takk for koselig kommentar, du har en kjempefin blogg.. legger meg til som følger jeg :)

  Klem

  SvarSlett
 16. Hihi, kjenner meg igjen der ja...
  Har en liten en som drar ut alt av skuffene hver dag når jeg lager middag;)
  Takk for lykkeønskningene:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 17. herlig med litt rot. men jeg må si du er flink på å ha det ryddig ellers i huset!!
  d va ai lokka tormod fikk an opp :)

  SvarSlett
 18. Mye koselig å se her hos deg. Kom innom her for første gang nå. Likte så godt stua di, fine, avstemte farger.

  SvarSlett
 19. Med fem barn i huset er det helt umulig å ha det ryddig til alle døgnets tider må jeg ærlig innrømme ! Og ikke akkurat mye orden i skuffer osv her heller gitt... ;)Men når det er sagt trives jeg best når det er ryddig selvom det ikke er det hver dag. ;)

  Ha en god natt. ♥

  Klem Anette

  SvarSlett
 20. Jeg er vel en av dem som faktisk har det ryddig i skuffer å skap ;) Har veldig mange andre skavanker med den vil jeg ha.... Det virker som et fantastisk hjem du har. Likte strikkepuffen din, kan jeg spørre om hvor den er i fra? Takk for innleggene fra deg, gjør godt med oppmuntring i oppstarten. Mange natteklemmer... Louise

  SvarSlett
 21. Rydde ja....mmmm, når skal en føle en har sååå mye tid at en gjør det. Godt det skal taes noen bilder av og til, så blir en krok her og en der ryddet litt!! Er jo gøyere å strikke å blogge ja:-)

  SvarSlett
 22. :) hi-hi! Eg har satt akkurat og såg på dei 3 baljane med nysamanlagte klede, som skal opp på loftet. Eg veit at der er dårleg plass, og eg GRUER meg til å gå og gjere det... Så då bloggar eg litt til... ;)

  Så bra at pappa fekk opp att spaden!

  Ha ein flott torsdag!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 23. Husker bestemoren min hadde et ordtak brodert, hengende på kjøkkenet "her er rent nok til å bevare helsen, men rot nok til å bevare lykken". Hmmm - kanskje det er en ide' og henge opp selv?
  ha en super dag.

  klem

  SvarSlett
 24. Et lite innlegg til deg inne hos meg :)

  Og ja, det e ei lokka at mannflokå våre ikkje kan hekla ;) Haha!

  SvarSlett
 25. Ah, det der lignet mistenkelig mye på en av mine kjøkkenskuffer *sukk* Godt med alt man kan smelle igjen og dermed rydde bort spør du meg. Mye morsommere med nytt garn og noe hjernedødt på tv :o))

  SvarSlett
 26. så godt å se at ikke alt er like perfekt.jeg for min del kunne nok blitt bedre på rydding,men jeg har også lært meg å kunne se på rot og tar det da en annen gang.jeg må si du finner på veldig mye spennende og kreativt med barna og fam,når det gjelder turer og mat.i dag fikk jeg permisjon fram til høsten 2011,skal jobbe en dag i uka og da tar snosken pappaperm.så da er det bare å invistere det beste av alt i prinsen.sov veldig godt.ragnar brøyter for tiden.....klem sol

  SvarSlett