Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer

torsdag 17. februar 2011

Enkelt dessert-tips til helga!


Store biter av ulik frukt med kokos og
ja-vanilje yoghurten til Tine.
På toppen litt hakkede mandler.

Når jeg får "dilla" på noe blir det servert
mange ganger her i hus.
"Hva er det nå som gjelder ?" er et utrykk
far ihuset kan si;)

Gleden mat gir er stor!!!

Ha en strålende mathelg:)

-Maggi-


23 kommentarer:

  1. vi må prøve med kokus neste gang. frukt og joghurt er en slager her også:)

    SvarSlett
  2. Mmm, så godt ut! Det må jeg prøve :)
    Klem

    SvarSlett
  3. Nam, det så veldig godt ut! Her er det smoothie som gjelder for tiden!:)

    SvarSlett
  4. Hehe.."hva er det nå som gjelder.."..kjenner meg igjen i diller, ja!
    Dette så supergodt ut, det tar jeg med meg inn i helga! Tipper det blir innertier for liten og stor!:-)

    SvarSlett
  5. Nydelig! Frukt og yoghurt er snaskens..
    Skal prøve å tilsette litt kokos neste gang :)

    SvarSlett
  6. Mmmmm dette såg godt ut, elsker kokos:).
    Ha en fin kveld
    Klem

    SvarSlett
  7. Nam, det så skikkelig godt ut!

    SvarSlett
  8. Mmmm, oppdelt frukt er noe vi er dårlige på her i huset, til tross for at ungene elsker det jo.. så det skal sannelig bli lørdagskos denne helgen!

    Riktig god helg til dere Maggi (syns akkurat jeg satt og skreiv god helg, og det er alt en uke siden!!!! :S )

    SvarSlett
  9. Det så jo sikkelig godt ut!!!

    Klem Annfrid

    SvarSlett
  10. Såg veldig godt ut. Er godt med vaniljekesam også. ;) Bare et tips. Har ikke prøvd med kokos før, men det såg godt ut. Takk for tips.

    SvarSlett
  11. Så utrolig godt ut! - tusen takk for tips
    og inspirasjon :) HERLIG og FRISTENDE ♥
    Ønsker deg en flott fredag og helg som
    kommer. Klem fra Mette

    SvarSlett
  12. Hei, fin blogg :-)
    Ville bare si at de rosa blomstene kalles for voksblomster. Jeg tror iallefall det er det. De dufter viduderlig, sant? I tillegg til å stå lenge som du sier, kan man ønske seg mer...
    Ha en fin fredag
    HS

    SvarSlett
  13. Mmm..så innmari godt ut!
    Jeg kjenner til det der med diller ja. :o)
    God klem fra Line

    SvarSlett
  14. hva er det bå det gjelder?
    (fin den)

    SvarSlett
  15. Mmmmmm... det såg veldig godt ut ja.
    Skal nok testes. God helg!

    SvarSlett
  16. tusen takk for tipset!
    men jeg er ikke glad i kokos, kan jeg sløyfe det, evt erstatte med sjokolade biter? aiai hørtes godt ut, bare litt sjoko altså...
    gooood helg!!

    SvarSlett
  17. Jeg gleder meg til og med til båtturer...enda så mye jeg sjøsyk jeg var i fjor. Det er som å føde... en glemmer det i løpet av et år :)

    Blogging: Har hodet litt andre steder om dagen. Et barn i nabolaget her er veldig alvorlig syk og da blir interiør trivialiteter og veldig lite viktig...

    SvarSlett
  18. det der så utrolig deilig ut!
    Må bare få sagt at det ble utrolig stilig med den nye fargen på veggen! me like alot:)

    Super velsigna helg ønskes dere alle i dronningens gate:)
    Klem

    SvarSlett
  19. Det smakte fortreffelig:)

    SvarSlett
  20. He he Wetteland!
    Du og din fru er takknemlige gjester å ha besøk av:) Meget hyggelig!

    SvarSlett
  21. Flott blogg!! :) Gleder meg til å følge den!! :)

    SvarSlett
  22. Det så fantastisk ut. Og ingenting slår jo kokos! ;) Sjekk ut "Biscotti med ristede kaffebønner" på bloggen min. De er også sånn jeg lager igjen og igjen, for de er bare sååå fantastiske. Spesielt til en kopp god, nykvernet kaffe....

    SvarSlett
  23. Det så veldig godt ut,- og ikke så værst sunt. Det like vi ;) God helg!

    SvarSlett