Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer

fredag 6. januar 2012

Havrebrød på få min!!!


Det tar ikke lang tid å sette denne deigen ,
men venting er det jo alltid litt av når man baker brød.
Det geniale med denne oppskriften er at du kun trenger en bolle.
Bland det tørre i bollen.
Jeg bruker vannkoker til å varme opp vannet til 39 grader.
Deretter bruker jeg melange flytende smør.
Eltes i 10 min.
Heves i 1 time.
Form 3 brød på et stekebrett.
Heves i 30 min til.
Oppskriften fant jeg hos Trines matblogg.
En fantastisk matblogg!


Jeg har en tendens til å få dilla på ting.
Nå er det liksom havrebrød det går i:)

God helg!!

-Maggi-

18 kommentarer:

  1. Ikkje den verste dilla dette!

    Dei såg veldig gode ut!

    - god helg klem -

    SvarSlett
  2. Bildene fikk meg til å få lyst å smake!! Nam :)

    SvarSlett
  3. Hørtes ut som en bra oppskrift, jeg digger Trines matblogg! Men du, jeg hang meg helt opp i sauebildet ditt! Hvor er det fra? :)

    SvarSlett
  4. En sunn dille vil jeg si - og en god start på det nye året!! Brødene ser jo helproffe ut!!!
    Klem Heidi :)

    SvarSlett
  5. Hei hei!
    Det så knall godt ut, må nok teste denne ut :)
    Enig med deg, Trines matblogg er fantastiks, har prøvd ut flere av hennes oppskrifter :)
    Ha en fin fin fredag, klem klem

    SvarSlett
  6. Takk for oppskriften, dette blir nok lørdagsfrokost istedenfor rundstykker... ser ordentlig godt ut! Hilsen mariann

    SvarSlett
  7. Dette brødet skal jeg jammen prøve. Linker til Trines matblogg jeg også. Men jeg leser ikke alt hver dag, men bruker den bloggen ofte som oppslagsverk når jeg skal finne på middag :-)

    Denne brødoppskriften hadde ikke fanget min oppmerksomhet, men jeg skal sannelig prøve. God helg til deg!!

    SvarSlett
  8. Så godt!!! Dette må jeg lage en dag!! Alltid godt med noe nytt -spesielt når det er ferskt!! :D

    SvarSlett
  9. Mmm! Det så godt ut!
    Skal jammen prøves en dag! Ingenting som er så godt som nybakt brød!
    Sa nettopp til mannen at vi må kjøpe oss en større fryseboks. Så skal jeg begynne masseproduksjon av hjemmelaget mat! Kan i det minste ha en plan om det:)

    Håper helga di blir fin!
    Klem:)

    SvarSlett
  10. Mmm, tror jeg må prøve den oppskriften:)

    SvarSlett
  11. Tusen takk for navn på fotograf, skikkelig By Nord-ånd over det! :)

    SvarSlett
  12. MMM...alt som går raskt, kan jeg like!
    Dette må jo prøves!

    Klem!

    SvarSlett
  13. Takk for super oppskrift! Nå føler jeg at dette skal jeg få til! Har nemlig ALDRI lykkes med å bake brød, men nå har jeg fått håpet tilbake. Fin-fin blogg du har! Hvor er den fine puta fra, den i den hvite stolen? Mvh Bente

    SvarSlett
  14. Denne må testes, det er alltid stas med hjemmelaget brød :-) ha en fin søndag! Klem Linda

    SvarSlett
  15. Hei Bente: puta er fra åhlens :)

    SvarSlett
  16. nam! den tror jeg jeg skal prøve, Trines matblogg er en favoritt også her :))

    kveldshilsen fra
    Hilde Iren / MONOme

    SvarSlett