Vi har vært i Valdres (Ulnes) i påsken. Et vidunderlig nydelig sted. Naturen var fantastisk. Og folka. Vi besøkte min søster,svoger og deres Olaf som bare smilte. Her er utsikten fra huset. Vi hadde flotte turer.
Oppskrift på hamburgerbrød:
500 g mel 1ts salt 1/2 pk gjær 3.5 dl vann/melk 2 ss olje 2ss sukker sesamfrø
Så herlig da:) Og du er så flink til å bake! Bør virkelig ta meg sammen... kanskje prøve meg på disse deilige hamburgerbrødene!
Godt å se luen er i bruk!:) Trodde nesten det var Aksel først, har jo slik jakke også. Jeg holder på å sy ny lue og ny T-shirt av stjernestoffet, vi elsker det!
Nå skal vi på Alnes å kose oss og ta mange fine bilder:)
Dette var flotte bilder og FOR en utsikt! Det har blitt en del grillings hos oss også denne påsken. Jeg skal prøve meg på hjemmelagde hamburgerbrød en gang - det så godt ut.
Vi har pusset opp i påsken - og jeg har hermet etter deg med lerretsbildet ditt. Stoffet på Åhlens var så fint og nå er det blitt to bilder og pute:)
Deilig med hverdag igjen - håper din også har vært fin! Klem Vivian
Nam, det så skikkelig godt ut! Jeg har fler ganger tenkt at vi burde ha hjemmelagde pølsebrød i stedet for de tørre og kjedelige man kjøper, så denne oppskriften tar jeg med meg inn i grillsesongen. :)
For en fantastisk plass søsteren din bor! Nydelig utsikt!
Til anonym:Steketid ca 10 min 220 grader...som på rundstykker. Degen skal heves til dobbel str ca 45 min. Det blir ca 22 stk. Mulig jeg tar et par ss sirup neste gang.Holder seg bedre da.
Å, så herlige bilder av både natur og mat :) Tusen takk for at du deler oppskrift, denne skal jeg notere meg ned... Så ut som en herlig påske :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og snart helg... Klem fra Mette
Gift med kjæresten min. Vi har sammen tre barn: Leopold (4) Maud (3) og Cornelia født mars i år.
Hjemmeværende husmor som er litt over snittet intressert i strikking, interiør og mat .Har et lidenskapelig forhold til kaffi og sjokolade!
Så herlig da:) Og du er så flink til å bake! Bør virkelig ta meg sammen... kanskje prøve meg på disse deilige hamburgerbrødene!
SvarSlettGodt å se luen er i bruk!:) Trodde nesten det var Aksel først, har jo slik jakke også. Jeg holder på å sy ny lue og ny T-shirt av stjernestoffet, vi elsker det!
Nå skal vi på Alnes å kose oss og ta mange fine bilder:)
Ha en fin fin dag videre!
Klem Marianne
Har noen spørsmål
SvarSlett.Hvor lenge skal deigen heve og hvor mange brød blir det og hvilken steketempratur skal brukes:)
De så jo bare helt herlige ut :D
SvarSlettDette var flotte bilder og FOR en utsikt!
SvarSlettDet har blitt en del grillings hos oss også denne påsken. Jeg skal prøve meg på hjemmelagde hamburgerbrød en gang - det så godt ut.
Vi har pusset opp i påsken - og jeg har hermet etter deg med lerretsbildet ditt. Stoffet på Åhlens var så fint og nå er det blitt to bilder og pute:)
Deilig med hverdag igjen - håper din også har vært fin!
Klem Vivian
Nam, det så skikkelig godt ut! Jeg har fler ganger tenkt at vi burde ha hjemmelagde pølsebrød i stedet for de tørre og kjedelige man kjøper, så denne oppskriften tar jeg med meg inn i grillsesongen. :)
SvarSlettFor en fantastisk plass søsteren din bor! Nydelig utsikt!
Ha en fin kveld!
Til anonym:Steketid ca 10 min 220 grader...som på rundstykker.
SvarSlettDegen skal heves til dobbel str ca 45 min.
Det blir ca 22 stk.
Mulig jeg tar et par ss sirup neste gang.Holder seg bedre da.
Det så kjempe godt ut! Smaker helt sikkert 200 ganger bedre enn det vi kjøper i butikken :-)
SvarSlettKlem
mmmh, ser deilige ut! takk for oppskriften. mye bedre med hjemmelagde fremfor de man kjøper... de smuldrer jo bare man ser på de:)
SvarSlettser ut som dere har hatt en strålende påske.
Klem fra mirjam
Å, så herlige bilder av både natur og mat :)
SvarSlettTusen takk for at du deler oppskrift, denne
skal jeg notere meg ned... Så ut som en herlig
påske :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og
snart helg... Klem fra Mette
flotte bilder fra valdres!!!
SvarSlettbaksten så også MEGET ut!