Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer

onsdag 27. april 2011

Hjemmelaget hamburger/pølsebrød!



Vi har vært i  Valdres (Ulnes) i påsken.
Et vidunderlig nydelig sted.
Naturen var fantastisk.
Og folka.
Vi besøkte min
 søster,svoger og deres 
Olaf som bare smilte.
Her er utsikten fra huset.
Vi hadde flotte turer.





Oppskrift på hamburgerbrød:


500 g mel
1ts salt
1/2 pk gjær
3.5 dl vann/melk
2 ss olje
2ss sukker
sesamfrø 


-Maggi-



10 kommentarer:

  1. Så herlig da:) Og du er så flink til å bake! Bør virkelig ta meg sammen... kanskje prøve meg på disse deilige hamburgerbrødene!

    Godt å se luen er i bruk!:) Trodde nesten det var Aksel først, har jo slik jakke også. Jeg holder på å sy ny lue og ny T-shirt av stjernestoffet, vi elsker det!

    Nå skal vi på Alnes å kose oss og ta mange fine bilder:)

    Ha en fin fin dag videre!

    Klem Marianne

    SvarSlett
  2. Har noen spørsmål
    .Hvor lenge skal deigen heve og hvor mange brød blir det og hvilken steketempratur skal brukes:)

    SvarSlett
  3. De så jo bare helt herlige ut :D

    SvarSlett
  4. Dette var flotte bilder og FOR en utsikt!
    Det har blitt en del grillings hos oss også denne påsken. Jeg skal prøve meg på hjemmelagde hamburgerbrød en gang - det så godt ut.

    Vi har pusset opp i påsken - og jeg har hermet etter deg med lerretsbildet ditt. Stoffet på Åhlens var så fint og nå er det blitt to bilder og pute:)

    Deilig med hverdag igjen - håper din også har vært fin!
    Klem Vivian

    SvarSlett
  5. Nam, det så skikkelig godt ut! Jeg har fler ganger tenkt at vi burde ha hjemmelagde pølsebrød i stedet for de tørre og kjedelige man kjøper, så denne oppskriften tar jeg med meg inn i grillsesongen. :)

    For en fantastisk plass søsteren din bor! Nydelig utsikt!

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  6. Til anonym:Steketid ca 10 min 220 grader...som på rundstykker.
    Degen skal heves til dobbel str ca 45 min.
    Det blir ca 22 stk.
    Mulig jeg tar et par ss sirup neste gang.Holder seg bedre da.

    SvarSlett
  7. Det så kjempe godt ut! Smaker helt sikkert 200 ganger bedre enn det vi kjøper i butikken :-)
    Klem

    SvarSlett
  8. mmmh, ser deilige ut! takk for oppskriften. mye bedre med hjemmelagde fremfor de man kjøper... de smuldrer jo bare man ser på de:)

    ser ut som dere har hatt en strålende påske.
    Klem fra mirjam

    SvarSlett
  9. Å, så herlige bilder av både natur og mat :)
    Tusen takk for at du deler oppskrift, denne
    skal jeg notere meg ned... Så ut som en herlig
    påske :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og
    snart helg... Klem fra Mette

    SvarSlett
  10. flotte bilder fra valdres!!!
    baksten så også MEGET ut!

    SvarSlett